les nostres històries del 2018

3 GEN

estudi d'aïllament acústic

Estudi acústic per tancar la tramitació de la llicència d'inici d'activitat, del Forn-degustació 0% Gluten, a Granollers.

les nostres històries del 2017

18 DES

estudi d'aïllament

Després de les obres d'aïllament del teatre de la Unió Calafina, comprovem en quins nivells d'aïllament estem. Els resultats han estat espectaculars. Ara faltarà el muntatge del condicionament interior de la sala. Us mantindrem informats.

 
7 SEP

projecte d'aïllament acústic

La cadena Pizzeria Carlos ha obert una altre restaurant a Mataró. I hem tingut el plaer de participar amb l'estudi acústic i el projecte d'aïllament acústic.

1 AGO

finalitzades les obres restaurant berso

El restaurant Berso ha obert les seves portes. S'ha realitzat un estudi acústic i un projecte d'aïllament. L'ajuntament de L'H és un dels més exigents en normativa acústica.

15 JUN

estudi acústic per escola ball

Hem realizat un estudi acústic en un local de Sabadell per determinar l'aïllament actual i ajudar als clients a decidir-se de si comprar-lo o no.

3 ABR

estudi d'aïllament acústic

Ajudem a la pizzeria Carlos, de Terrassa, a assolir l'aïllament necessari per complir amb la normativa de Terrassa de sorolls i vibracions.

5 MAR

condicionament acústic de restaurant

Hem pogut ajudar a L'Hostal Soler, de Sant Joan de Vilatorrada, a disposar d'un espai confortable, un espai a on poder dinar sense problemes de reerberació i tranquilament.

20 FEB

Estudi d'aïllament i projecte acústic

El restaurant La Mar Chica, de Cerdanyola del Vallès vol ampliar la seva superfície de menjador, i ens han demanat un estudi inicial d'aïllament i un projecte acústic. Encantats!

2 FEB

estudi acústic i projecte d'aïllament

El teatre de la Unió Calafina, de Calaf, vol remodelar les seves instal·lacions per adaptar-les a la norvativa actual. Hem fet estudi d'aïllament i projecte d'aïllament.

Go to Top